Kauden 2017-18 lopuksi karsintapeikko puraisi Punakonetta ja Oriveden parkettisodasta oli tuloksena putoaminen 5.divariin.

Kesän aikana saatiin kuitenkin iloisia uutisia PK:n training camp:lle kun liitto tarjosi paikkaa auringossa ja jatko 4.divarikaukaloissa oli edessä.

Menneenä viikonloppuna tämä realisoitui Ikaalisten parkettipyhätössä, josta tuliaisina oli hienot kaksi pistettä. Enemmänkin oli toki saatavilla. Kaudenavaus vähämiehistä Showtimea vastaan kääntyi Punakoneelle perinteisellä kumoon juoksemisella ja poikkeuksellisen vahvalla yv-pelaamisella. Toisessa ottelussa hidas alku ja herpaantuminen vikalla minuutilla vähämiehistä Warriorsia vastaan toi karvaan avaustappion. Tämä huuhdottiin pois paikallisessa pesulassa sisälten myös sisäpesun kaikilla mahdollisilla herkuilla.

Avausturnauksen perusteella lohko tulee olemaan viime kauden tapaan tasainen ja ottelut tulevat menemään ristiin. Potentiaalinen joukosta erottuja voi olla SC Lätty, mikäli tämä versio menneen maailman tähdistä pelaa esikuviaan tasaisemman kauden. Materiaalihan on ylivoimainen paperilla.