Lauantai alkoi maistuvalla 4-4 -tasurilla ottelussa SCU-Punakone. Urbansin 1-0 johto muuttui Punakoneen 3-1 -johtoon. Toisen erän viimeisellä sekunnilla Urbans kavensi yv:llä. Punakone venyi vielä 4-2:een, mutta Urbans nousi tasoihin.

Miika Peltonen 0+1

Toisessa ottelussa SC Lätty varmisti jatkopaikkansa. Punakone jäi laajemmasta rosterista huolimatta jalkoihin lukemin 4-1. Pasi Nevalainen ja Heikki Asikainen tehoilivat lukemat 3-0 alle 20 minuutin. Kavennus 3-1 syntyi 3. erän alkuun, mutta kiri oli vaatimaton ja tyhjiin heilahti niitti 13 sekuntia lopusta.

Punakoneen jatkopaikka ei ollut enää omissa käsissä.

SCL
Heikki Asikainen 2+1
Pasi Nevalainen 1+2

PK

DTT voitti SCU:n 7-4. Punakoneen oli oljenkortensa säilyttääkseen voitettava selvin numeroin DTT. Päivän viimeisessä ottelussa SC Lätyn olisi sitten pärjättävä turnausisäntä SCU:ta vastaan…

Samuli Tiilikainen 0+1

Sitten jännättiin miten SCU-SCL päättyy. Jos SCL voittaisi, pelaisi tasan tai häviäisi korkeintaan 2 maalilla, olisi Punakone jatkossa.

Ensimmäinen erä päättyi 0-0.
Toisen erän jälkeen 3-1.
Viimeinen erä maaliton, tulos 3-1.

Tulos tiesi sitä, että Punakone jatkoi lohkokakkosena 3.kierrokselle.