Tuloksellisesti kauden avaus sujui Punakoneen ykköspainokselta loistavasti. Suomen Cupin 1.kierrokselta irtosi jatkopaikka höystettynä lohkovoitolla. Tosin marginaalit olivat pienet, sillä piikkipaikka irtosi paremmalla maalierolla suhteessa SC Urbansiin ja Tottijärven V&L:ään, jotka myös voittivat kaksi ottelua. Turnausisäntä Soittorasia II joutui taipumaan kaikissa otteluissa jääden nollakerhoon. Voiton arvoa nostaa se, että vastustajat olivat selvästi kovimmat, mitä cupin 1.kierroksella on koskaan kohdattu.

Avausottelu SCU:ta vastaan oli ehkä pelillisesti Punakoneen päivän paras esitys, vaikka tappio tuli. Kaksi ensimmäistä erää mentiin tasatahtiin Punakoneen jopa tuhlatessa enemmän hyviä maalintekopaikkoja. Kolmas erä oli valitettavasti enemmän SCU:n hallussa, joten nousu 2-1 tappioasemasta jäi haaveeksi. Punakone teki pari selkeää huolimattomuusvirhettä keskialueella, joista SCU pääsi kuittamaan 4-1 voiton. Ainoastaan kokeneen Juha Ohman onnistunut PK-debyytti piti PK:n mukana ottelussa loppuun asti.

Toisessa ottelussa kohdattiin SR II. V&L:n voitettua SCU:n tämän ottelun voitto oli pakkorako, jotta jatkopaikasta voitaisiin taistella viimeisessä matsissa. Rasia pelasi pirteästi ottelun alkupuoliskon ja johtikin ottelua jo 2-0 toisessa erässä. Ville Isojärvi kuitenkin käänsi ottelun kulun onnistuneella rankkarilla. Rystyvippi ei jättänyt maalivahdille kuin katselijan roolin. Tästä eteenpäin ottelu oli enemmän ja enemmän PK:n hallintaa ja lopulta väistämätön tulos saatiin pelitapahtumiin nähden oikeutetusti taululle. Voitto irtosi 3-2 lukemin. Lisäksi PK2:sesta siirtyneen Janne Mennalan debyytti oli loistava ns. “voittavan maalivahdin peli”.

Viimeisestä ottelusta V&L:ää vastaan oli sitten otettava neljän maalin voitto, jotta jatkopaikka irtoaisi. Tätä kuitenkaan liiemmin mietitty ja ehkä siksi tulos olikin vakuuttava. On tosin myönnettävä että PK hyötyi otteluohjelmasta, koska kovia nimiä pursuava V&L hyytyi täysin viimeisessä ottelussa ja erityisesti sen viimeisessä erässä. Osansa näytteli toki hyökkäyksen ahkera karvaus, joka esti V&L:n yritykset jäädyttää peli kävelyvauhtiseksi. Kahden erän jälkeinen 3-1 tulos paisui lopulta 7-1 voitoksi, ja onnistumisia syntyi laajalla rintamalla (Tiilikainen 2+1, Isojärvi 1+2, Ruokonen 2+0).

Cupin 2.kierroksella pelataan samassa paikassa samaan kellonaikaan ja lähes samoilla jaoilla, sillä vastustajaksi asettuvat Soittorasia IV, SCU:n kakkospainos sekä uutena seurana mukaan karkeloihin liittyy Leppäveden viritys (LV). Jatkopaikka on tarjolla vain tunausvoittajalle, joten pelin taso pitää säilyä koko päivän korkeana, mikäli tästä mielii jatkokierroksille yksittäisiin otteluihin.