Punakoneella on kolme miesten joukkuetta SSBL:n alaisissa sarjoissa. Joukkueet pelaavat kolmos-, nelos- ja kutosdivarissa. Kesän aikana joukkueissa tapahtuu aina jonkinverran muutoksia ja vahvistuksia etsitään nytkin. Harjoitukset pyörivät joukkeiden yhteisinä elokuulle saakka. Tryout -mahdollisuusksia on tarjolla joka viikko Kaukajärven Spiralilla maanantaina kenttä 1 klo 21-22 ja keskiviikkoisin kenttä3/4 klo 19-21 ja torstaisin kenttä 3 klo 21-22.

Ilmoittele itsestäsi mieluiten etukäteen sähköpostilla osoitteeseen: punakone96(ät)gmail.com tai soita/textaa numeroon 045-129 4321.

Punakone 1 (3.div) etsii etenkin laadukasta puolustuskalustoa. Maalintekijöitä ei myöskään koskaan ole liikaa. Vähimmäistavoite on säilyä 3.div. Toissakaudella joukkue teki pikaisen visiitin 2.divarissa. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa PK2:sen kanssa.

Punakone 2 (4.div) pakka on eniten auki, mutta tarvetta lienee lähinnä hyökkäyspuolelle. Nousu 3.divariin oli viime kauden päätteeksi lähellä, mutta jäi pari sarjapistettä vajaaksi. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa PK1:sen kanssa. Pääharjoitusvuoro on keskiviikko.

Punakone 3 (6.div) jatkanee pitkälti edelliskauden kokoonpanolla. Hyökkäykseen ja puolustukseen saattaisi yksi pelimies mahtua. Joukkue harjoittelee torstaisin. Aktiivisimmille löytynee tilaa myös muiden joukkueiden harjoitusvahvuudesta.

Punakone Harraste perustetaan tarvittaessa pelaamaan Spiral-Liigaa. Pelien lisäksi harjoitustuntumaa saa erikseen sovitusti divarijoukkueiden harjoituksissa.