Sisä-Suomen 2.divisioona on kaudella 2010-2011 kymmenen joukkueen sarja. Viime kaudella lohkossa taisteli vielä 13 joukkuetta.

Edelliskauden päätteeksi ykkösdivariin nousi FC Vaajakoski Jyväskylästä. Alaspäin 3.divisioonaan tipahtivat tamperelaiset Downtown Tigers ja Soittorasia, sekä Blasters Laukaalta, SC Top Riihimäeltä ja Nokian Palloseura. Ykkösdivarista ei tippujia Sisä-Suomen alueelle ollut. Nousun 3.divarista pokkasivat Punakone ja Urho Äänekoskelta sekä karsintaottelun voittanut TFT Akaasta. Karsintaottelun hävinnyt Soittorasia IV nousi myös lopulta lohkoa täydentämään, kun viime kaudella keskikastiin sijoittunut Muuramen Yritys luopui sarjapaikasta.

Soittorasian kabinettinousu tuo siis Tampereen paikallisottelut ensi kaudelle. Lähellä on myös Pirkkala, jossa yhden kauden Salibandyliigassakin poikennut Pirkat yrittää jälleen nousua sarjaporrasta ylemmäs. Viime kaudella se oli lähellä, kun tie katkesi vasta karsinnan toisella kierroksella.

Muihin vieraspeleihin tuleekin jo matkaa. Jyväskylan suuntaan reissataan kohtaamaan O2-Jyväskylää ja Urhoa. Eteläsuunnassa vastassa on TFT, Hämeenlinnassa Vincemus ja Lammin salibandy sekä Janakkalassa SC Urbans. Länteen Sastamalaan matkataan Roismalan Ponnistuksen vieraaksi.

Sarjajärjestelmä on uutista kirjoittaessa vielä avoin, mutta todennäköisesti edessä on kaksi sarjakierrosta eli 18 ottelua jokaiselle joukkueelle. Sarjan kaksi parasta jatkaa ykkösdivisioonan karsintoihin ja lohkon 3-4 heikointa tippuu 3.divariin. Punakone lähtee vähintäänkin varmistamaan sarjapaikkansa. Joukkue määrittelee vielä kauden alla tarkemman tavoitteensa.