La 10.02.2007 Kaukajärvi 4 VASTUU: KoKo
10:00 B – TAMKO
11:00 Soolo – FiBa
12:00 Ilves III – DTT
13:00 KoKo – KOO-VEE II

Edellisviikonloppu ei tuonut lopullisia ratkaisuja lohkon kärkikahinoihin. B ja Punakone tasasivat pisteet keskinäisessä kamppailussaan 3-3 ja tulos tarkoitti B: n näkymien kirkastumisesta entisestään. Se ei kohtaa enää kärkijoukkueita ja jos se onnistuu välttämään pistemenetykset, niin tuloksena on vähintään 2. sija sarjassa. Ilman pistemenetyksiä pelatessaan nimittäin myös DTT päätyy samoihin pisteisiin ja on keskinäisten ottelujen perusteella niskanpäällä. DTT kaatoi viikonloppuna KoKo:n hurjalla loppukirillä 7-6 ja passitti Kojootit melkoisella varmuudella tippujajoukkueeksi 5.divariin.

Toinen vakavasti tippumisuhan alla painiva joukkue TAMKO kohtaa ensi viikonloppuna nousijasuosikki B:n ja saanee lähes lopullisen armoniskun. Soolo ja FiBa ovat ainakin vielä turvallisessa keskikastissa. FiBalla on vielä pieni oljenkorsi kärkikahinoihin, mutta sekin voitoista huolimatta katkeaa jos kärki jatkaa voittokulkuaan. Molemmille pisteet kelpaavat säilymisen varmistamiseksi. Ilves III on varsin tukalassa asemassa säilymisen suhteen ja tarvitsee pisteitä. Sama vika on DTT:lla kärkisijan suhteen ja tässä nähtäneenkin päivän panoksellisin kamppailu. Ilves III on osoittanut pirteillä otteilla halunsa säilyä sarjatasolla ja DTT oli viime viikonloppuna pienissä vaikeuksissa. Tässä on Ilveksen tilaisuus iskeä. Viimeisessä ottelussa KoKo kohtaa KOO-VEE II:n. Kojootit tuskin säilyy, vaikka loput ottelunsa voittaisikin. DTT:tä vastaan se oli todellä lähellä pisteitä jodettuaan kahdella maalilla 5min ennen loppua. Tiikerien loppukiri oli kuitenkin Kojooteille liikaa ja molemmat pisteet lähtivät käsistä. KOO-VEE II räpelsi tappion SBT PaPoa vastaan tekemättä maaliakaan ja ryhtiliikettä joukkue tarvitsee säilyttääkseen hauraan oljenkortensa kärkikahinoihin. Kuntopuntarin mukaan voiton tästä ottelusta ottaa kuitenkin Kojootit.

Lohkon joukkueista Punakone ja SBT PaPo pitävät vapaata. Punakone ainakin toivottaa tervetulleeksi tämän ajan parantelemalla suurta sairastupaansa.