Avauskierroksen voittajajoukkueet iskevät yhteen lauantaina Kaukajärvellä. Punakone saalisti pisteet Koillisen Kojooteilta toisen erän tehoilullaan 4-3 ja Lahjotut nujersi lopulta Uhrilampaat aamupelissä 6-8. Avoimien ovien pelissä Lahjottujen puolustus ei juurikaan säväyttänyt, varsinkin ensimmäisen erän oltua melkoista virhesumaa – tosin puolin ja toisin.

Punakone osoitti tasoeronsa Kojootteja vastaan lopulta pienimmällä mahdollisella erolla ja etenkin joukkueen karvaus oli huonossa jamassa. Kontrolloituja hyökkäyksiäkin saatiin aikaan lähinnä ylivoimalla.

Maalinteon sai joukkueista paremmin avauskierroksella kulkemaan Lahjotut, mutta maalinsylkijä Atte Forss tekee Punakone-debyyttinsä lauantaina. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella askiin hyppäävät myös hyökkääjä Jussi “Kossu” Kosonen ja puolustajalupaus Matti Niemi.

Avauskierroksella maalin iskenyt Antti Ruokonen joutui uusimaan tenniskyynärpääleikkauksensa ja on poissa 6 viikkoa. Ikiliikkuja Hoang Vu on myös pelistä poissa telottuaan polvensa harjoituksissa.

Peli alkaa 13:00, joten aikainen herääminen ei tuota ongelmia ja Kaukajärven pyhätössä nähtäneen hyvätasoinen kamppailu sarjapisteistä.