Kaikki kolme Punakone-yhdistelmää ottaa mittaa vastustajistaan joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Lauantaina Kaukajärven kaukalot lämmittää Harrastejoukkue klo 10 alkavalla ottelulla Team Resteliä vastaan. Ottelu on ns. B-jatkosarjaa, josta kahdella parhaalla joukkueella on mahdollisuus päästä Spiral-Liigan pudotuspeleihin. Kovin monta tappiota tuo saavutus ei kestäisi, mutta toisaalta kaikki jatkosarjan pelit voittamalla menee lähes väkisin pudotuspeleihin.

Sunnuntaina ovat virallisemmat joukkueet tulessa Kaukajärvellä ja vielä ehkä osin päällekkäin, sillä Punakone 2 aloittaa pelinsä 5.divisioonassa alustavasti klo 14:15, kun se isännöi SiPSiä. Olisiko nyt avausvoiton aika? Lisäjännitystä pelaajille tuo Punakone 2:n sisäinen Punakonepörssi, joka toimii hieman liigapörssin tapaan. Pitkäntähtäimen tavoitteena on tietenkin säilyminen 5.divisioonassa ja se vaatii voittoja.

Punakone 1 kohtaa 4.divisioonassa Ilves III:n ja tuo ottelu alkaa klo 15. Punakone on kirinyt itsensä kakkossijalle ja EPan neljän pisteen etumatkan kurominen umpeen on seuraava urakka. Ilves on myös piristynyt viime peleissä ja saattaa tosissaan pistää kampoihin pienten poissaolojen kanssa kamppailevalle Punakoneelle.