Punakone eteni Suomen Cupissa 3.kierrokselle ensimmäistä kertaa seuran historiassa. 3.kierroksen ottelussa, joka oli samalla Punakoneen historian ensimmäinen 3x20min tehokkaalla peliajalla pelattu virallinen ottelu, paremmaksi osoittautui A-juniorien kaksinkertainen Suomen mestari Happee. Lukemat 7-1 eivät Punakonetta mairittele, mutta kauden ensimmäinen kosketus parkettialustalle oli lieventävä seikka. Mattoalustakaan ei tosin voittajaa olisi muuksi muuttanut.

3.divarissa Punakoneen alku oli sen sijaan sysimusta. Ylöjärvellä pelattu avausturnaus toi kaksi niukkaa, mutta ansaittua tappiota. Avausottelussa KaKo-86 oli voitettavissa, mutta Punakone sortui jäähyilyyn. 7kpl 2minuutin jäähyjä on vastustajan pysyessä jäähyltä pois aivan liikaa. KaKo ampui kokonaista 4 ylivoimamaalia. Toisessa ottelussa WFT ei enää siinä määrin jäähyilyllä saanut tasoitusta, mutta onnistui silti puristamaan maalin voiton. Kausi on tuskin alkanut, mutta Punakone on 25.9. jo veitsi kurkulla 3.divarin jatkuessa. Voittoja on tultava.

Spiral-liigassa Punakoneen alku on ollut hyvä. Spiral-Liigan 2008 mestari SBC Jäähovi oli parempi luvuin 6-4, mutta, mutta viime kauden Kevätsarjafinaalin uusinnassa Käyneet Hedelmät jäi 7-4 jalkoihin. Pelaajamäärä Spiralissa on tosin ajoittain jäänyt huolestuttavan pieneksi.

Huolta PK:n leirissä on aiheuttanut myös valmentajan puuttuminen. Kapteeni Juha Leikko on vetänyt reenejä Toni Malisen siirryttyä sivuun valmennushommista. Aika näyttää saako joukkue kauden mittaan apua valmennukseen.

Punakone 2 on aloittanut kautensa maistuvasti. Kauden avannut Warriors Cup toi voiton ja kaksi selvää tappiota, mutta sen jälkeen PK2:n meno on ollut vakuuttavaa. Valmentajana debytoinut Juuso Paloniemi on piiskannut joukkonsa yhdeksään peräkkäiseen voittoon harjoitusotteluita, Spiral-liigaa ja 6.divarin avausturnauksen sisältäneessä putkessa. Kyseessä on joukkueen ennätys.

1.11. Kangasalla nähdään onko putkelle luvassa jatkoa, kun 6.divarissa otellaan taas.

Punakoneen Harrastejoukkue on värittänyt kotisivun tappioita kuvaavalla punaisella värillä. Spiral-liiga on tuottanut 5 tappiota yhtä monesta pelistä. Valoa lienee tunnelin päässä myös voittojen muodossa, kunhan hymy vain pysyy huulilla.