Punakoneen miesten 4.divisioonaa pelaava joukkue toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kannattajilleen ja yhteistyökumppaneilleen.

Kausi on mennyt toistaiseksi lähes asetetun nousutavoitteen mukaisesti. Sikäli tavoitteesta ollaan jäljessä, että nykyiseltä kolmannelta sijalta ei nousu toteudu. Sijoituksen korjaaminen kahden joukkoon on kuitenkin loppukaudella täysin mahdollista.

Yhdeksän pelattua ottelua ovat tuottaneet kuusi voittoa ja kolme tappiota. Voitto-otteluissa hattutemppuja on tehtailtu melkoinen määrä, mutta toisaalta omiin on mennyt paljon edellisiä kausia enemmän maaleja. Puolustuksen tilkitseminen ja muutenkin tasainen suorittaminen pelistä toiseen jää loppukauden haasteeksi. SC Lahjotuille ja NVS:lle kärsittyjen tappioiden toistuminen torpedoisi nousuhaaveet tehokkaasti. EPan ja B:n haastamiseksi suoritustasoa on nostettava.

Pelaajarintamalla Hoang Vu:n loukkaantuminen heti alkukaudesta oli paha takaisku. Loppukautta rasittaa Atte Forssin keskittyminen opiskeluihin. Tammikuussa saadaan takaisin pelikentälle joulukuun töiden takia menettänyt puolustaja Jaakko Loikkanen. Ennen työtaukoaan Jaakko johti joukkueen sisäistä pistepörssiä. Muuten joukkue pääsee lähtemään varsin ehjänä pakettina pistejahtiin.