Kesän ollessa kauneimmillaan, julkistetaan ykkösjoukkueen tulevan kauden pelaajat.

Maalivahdit:
Hans Hilden
Risto Prepula

Puolustajat:
Juha Leikko
Petri Niinikorpi
Eetu Oittinen
Santtu Putkonen
Jaakko Loikkanen
Matti Niemi (SA-INT, välivuosi)
Ville Pykäläinen (ei pelannut)

Hyökkääjät:
Antti Ruokonen
Hans Still
Jussi Kosonen
Ville Kinanen
Harri Savolainen
Marko Martansaari
Rauli Korpi
Jukka-Pekka Kervinen (Punakone II)
Teemu Siimes (Punakone II)
Joonas Pyhäjärvi (Punakone harraste)
Ville Isojärvi (SB Ontto)
Samuli Tiilikainen (KoKo)
Juuso Paloniemi (Ilves III)

Valmentaja:
Toni Malinen

Joukkue on muutamaa toisaalla Suomessa lomaillutta pelaajaa lukuunottamatta harjoitellut tiiviisti koko kesän ja valmistautunut muutenkin asianmukaisesti 3.divisioonan tuomiin haasteisiin.

Pelaajaliikennettä on ollut molempiin suuntiin. Hyökkäys on uusiutunut merkittävästi, kun hyvät pelimiehet Hoang Vu ja Antti Paitula suuntasivat pääkaupunkiseudulle. Lisäksi Jaakko Inha suuntasi valmennushaasteisiin Nokian KrP:n ja monivuotinen pelaajavalmentajamme Marko Martansaari muutti töiden perässä Vantaalle. Marko toki pyrkii edelleen etäisyyksistä huolimatta olemaan mahdollisimman paljon joukkueen mukana. Jari Peltoniemi päätyi tarjoamaan arvokasta kokemustaan Punakone II:n riveihin. Janne Kangas jäi tulevalta kaudelta pois kokoonpanosta jatkuvien vammojen rasittamana.

Tulopuolella hyökkäykseen ovat 6.divisioonassa dominoineet Teemu Siimes ja J-P Kervinen. Saa nähdä miten äijien peli kulkee useampaa astetta kovemmassa sarjassa. 2.divisioonakokemusta joukkueen hyökkäykseen tuovat Ville Isojärvi ja Samuli Tiilikainen. Mielenkiinnolla odotetaan myös kesän vahvasti harjoitelleiden Joonas Pyhäjärven ja Juuso Paloniemen panosta.

Puolustukseen saatiin armeijavuoden viettänyt palaaja Matti Niemi, joka keräsi siis viime kauden pelinälkää Parolassa. Matin ohella toinen kova rallimies Ville Pykäläinen tuo duracell-liikettä puolustukseen. Viime kauden polvivammaansa hoivannut Ari-Pekka Oksavuori lähtenee hakemaan uutta nousua uralleen Punakone II:n riveistä.

Alkava kausi on Punakoneen toinen tuleminen 3.divisioonaan. Ensimmäinen visiitti jäi kauden 2004-2005 mittaiseksi. Sen jälkeen on kaksi kautta vierähtänyt 4.divisioonassa, jossa tulos on molemmilla kerroilla ollut 3. sija. Molempien kausien jälkeen joukkueelle on tarjottu paikkaa 3.divisioonaan, mutta vasta nyt toisella yrittämällä se päätettiin ottaa vastaan.

Punakone aloittaa kautensa täydellä miehityksellä Kopparberg-turnauksessa Kaukajärven Spiral-saleilla sunnuntaina 2.9.

Ennen Kopparbergiä vajaa kokoonpano pelaa Kangasalla Pitkäjärven koululla KU-68:n järjestämässä turnauksessa lauantaina 25.8. ja yksittäisten harjoitusottelujen sarja aloitetaan myös tiistaina 28.8. Raholassa klo 18:00 Gunnersin B-junioreita vastaan.