Alkusarja on päättynyt ja sen voittoon kykenimme. Jälkikäteen voisi spekuloida parillakin eri asialla, mutta eniten jossiteltavaa jätti käteen mielenkiintoinen pisteidensiirtymisriitti, minkä vuoksi (ei siis sen takia että oltais ikänä hävitty tärkeitä pelejä) lohkovoittaja ei harmi kyllä pääse ihan huippuhyvistä asemista jatkosarjaan.

Lohkon neljä parasta pääsivät siis ylempään jatkosarjaan ja keskinäiset ottelut siirtyvät myös. Näin ollen saamme kahdesta voitosta ja yhdestä tasurista 5 pistettä mukaamme, kun yhdistetyn lohkon kärjessä purjehtii ennalta tuntematon AWE, jonka pistepussissa pullistelee 11 neppaa. Jäljellä on kuusi ottelua, jotka pitäisi selvittää kunnialla, ja lopussa sitten ynnätään, miten pitkälle puristus tällä kaudella riitti. Jatkolohkon voittaja nousee suoraan vitoseen ja kakkonen karsii alemman jatkosarjan voittajaa vastaan.

Jo tässä vaiheessa voidaan kuitenkin todeta, että kausi on mennyt keskimäärin ihan hyvin tähän saakka, ja viime kauteen verraten tiimin peli-ilme on lievää kovaotteisuutta lukuunottamatta aivan erinäköinen, hyvällä tavalla!

Jatkosarja pyörähtää osaltamme käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla, kun vastaan tulevat heti sekä lohkoykkönen että -kakkonen AWE ja SC PirU. Tervetuloa seuraamaan pelejä mukavalle ja uudelle Ylöjärven hallille (uuden Kuruntien kupeessa) 28.1.2007 klo 14 alkaen.