Kesän siirtoikkuna lähestyy ja Punakone etsii kriteerit täyttäviä pelimiehiä ensi kauden kokoonpanoihin.

Tärkein kriteeri pelaajalta on soveltuvuus joukkuepelaamiseen ja hyvän joukkuehengen ylläpitämiseen. Pelaajan tulee kyetä toimimaan joukkueen edun mukaisesti. Joukkueisiin otetaan noin 20 pelaajan rosteri eli valmius mahdolliseen kilpailutilanteeseen pelipaikoista ja siihen liittyvä nöyryys ajoittaiseen viltissä istumiseen tulee löytyä. Kaikille tulee kuitenkin löytymään riittävästi peliaikaa kauden aikana.

Edellytämme myös aktiivista osallistumista joukkueen tapahtumiin kauden aikana. Kesäkauden harjoittelu omatoimisesti on mahdollista, mutta ei toivottavaa. Seura tarjoaa laadukkaat kesäharjoitukset.

Eduiksi katsotaan huumorintajuisuus ja sosiaalisuus. Hyvä yleiskunto ja vähintään kohtuulliset lajitaidot toivotaan myös löytyvän jokaiselta.

Punakone 1 pelaa 3.divisioonaa ja tarkoitus on koota kilpailukykyinen joukkue, jolla on mahdollisuus taistella lohkon kärkisijoista. Tällä hetkellä tilaa on jokaisella pelipaikalla. Etsimme etenkin urallaan eteenpäin pyrkiviä, vahvasti motivoituneita pelimiehiä. Valmennuksesta vastaa Toni Malinen.

Punakone 2 pelaa 6.divisioonaa ja tarkoitus on koota joukkue, jolla on mahdollisuus taistella noususta 5.divisioonaan. Joukkueessa on tilaa etenkin aktiivisesti osallistuville ja tavoitetta tukemaan kykeneville pelaajille. PK2 on monelle pelaajalle toiminut ponnahduslautana PK1:sen riveihin. Valmennuksesta vastaavat Tero Niemenpää ja Markus Mäkelä.

PK Harraste osallistuu ensi kaudella Spiral-Liigaan. Menestyspaineita ei ole, mutta hyvällä porukalla on aina keskimäärin mukavampi voittaa kuin hävitä. Vastuuhenkilönä toimii Jyri Saarikoski.

Kausi ei ole pelaajalle ilmainen, mutta tarjoamme kesän aikana ja myöhemmin kauden kuluessa mainiot mahdollisuudet keventää kausimaksua huomattavasti talkootyöllä. Erilaiset rakennus ja valvontatehtävät moninaisissa tapahtumissa ovat tulleet jäsenistöllemme tutuiksi.

Kiinnostukset ja tiedustelut kautta 2008-2009 koskien suunnataan seuran puheenjohtajalle:

Rauli Korpi
e-mail: rauli@punakone.net
GSM: 040-9100194
(jos numero ei vastaa, niin jätä viesti tai tekstaa, niin otamme yhteyttä)

PK Ladies -joukkueesta eli naisten harrastesalibandysta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä:

Sanna Huhdanpää
e-mail: sanna85@suomi24.fi
GSM: 040 775 4106