Punakoneen kolmosjoukkue PK Harraste pelasi tällä kaudella täysin omalla joukkueellaan ja osallistui sekä Spiral-liigaan että Spiral-Kevätsarjaan. Kummassakaan sarjassa joukkue ei yltänyt alkulohkonsa kärkikamppailuun ja jäi siten selvästi ulos pudotuspeleistä. Kevätsarjassa joukkue kärsi ajoittain jopa pienestä pelaajapulasta.

Spiral-liigassa Harraste voitti yhdeksän pelaamastaan 20:stä ottelusta ja sijoittui lohkonsa keskikastiin. Joukkueen paras pistemies oli Janne Toivanen, joka tykitti 10:ssä ottelussaan jalkavaivoista huolimatta kunnioitettavat 21+5=26. Toiseksi pörssissä kipusi kapteeni Juha Toivanen, joka syötteli 14:ssä ottelussa 9+15=24. Kolmostilalle ylsi hienosti Juha Laine saldolla 8+9=17 18:ssa ottelussa. Laine vei myös ylivoimaisesti jäähypörssin voiton 40 minuutin saalillaan, kun koko muu joukkue keräsi ainoastaan toiset 40 minuuttia ja toiseksi “parhaan” jäähyilijän yltäessä 8 minuuttiin. Maalilla urakoi eniten Juha Saarikoski, joka esiintyi 15:ssä ottelussa ja keräsi mm. kuusi voittoa, nollapelin ja syöttöpisteen sekä päästettyjä maaleja 5.15 ottelua kohti.

Kevätsarjassa pinnapörssin ykköseksi kohosi Esa Jääskeläinen, joka kokosi yhdeksässä ottelussa 5+6=11. Toiseksi eniten pinnoja keräsi ykkösjoukkueesta yhden ottelun lainalla ollut Antti Ruokonen, joka pommitti yhdessä ottelussa lähes koomiset 8+0. Kolmanneksi tehokkain oli Juha Toivanen saldolla 5+3=8 neljässä matsissa. Jäähypörssin voiton vei odotetusti ja ylivoimaisesti Juha Laine 11 minuutilla. Maalilla parhaiten onnistui Juha Saarikoski, joka vuotaneen peräpää tukkeena mm. merkkasi tililleen Harrasteen ainoan voiton.

Kaiken kaikkiaan PK Harraste pelasi Spiral-sarjoissa kauden aikana 29 ottelua, joista kertyi 10 voittoa, 3 tasapeliä ja 16 tappiota. Maalisuhteksi muotoutui 150-171 ja pisteitä kertyi 23. Joukkueen ryhmässä esiintyi yhteensä 25 eri pelaajaa, joista 19 oli Harrasteen omia pelaajia, 3 pelaajaa oli seuran ykkösjoukkueen pelaajia ja 3 seuran ulkopuolista vierailijaa.

Kausi oli kauttaaltaan pettymys ja varsinkin Kevätsarjan esitys oli todella heikko. Punakone Harraste jatkanee Spiral-pelejään ensi syksynä ja pelipaikkoja on auki kaikilla kentän sektoreilla. Myös joukkueen yhteyshenkilön/joukkueenjohtajan/valmentajan paikka on vapaana. Kiinnostuneet voivat ottaa yhtettä seuran osoitteeseen tryout@punakone.net.