Sunnuntai on toivoa täynnä. Toivottavasti tällä kertaa sitä positiivisemmin mitattavissa olevaa, sillä voi olla, että kun joukkueemme astelee Raholan liikuntahalliin noin klo 1430, on jo selvää, että mitkään vippaskonstit – mitä hihassa vielä jäljellä on – eivät auta enää joukkuetta sarjanousuun tällä kaudella.

Aamuotteluissa on selvinnyt, miten Roismalan kakkosjoukkue on pelannut, ja samoin lohkon kärkipaikkaa pitävä SC PirU on pelannut jo toisen ottelunsa. Teoretisoiden: jos RoPo on voittanut omat kamppailunsa ja PirU ensimmäisensä, nousija ja karsija ovat selvillä ja loppupäivän koitosten panoksena on enää kunnia ja häviävän pieni mahdollisuus sille, että tuurilla päästäisiin vielä kärkkymään mahdollisia drop-out-paikkoja ensi kauden vitosdivariin.

Faktat selviävät siis sunnuntaina Raholassa.

AWE-kamppailu klo 15:00 ja SC PirU kohdataan klo 17:00. Täytä termos kahvilla ja tule jännittämään kausi päätökseen.

:.edit.:

Ja päivityksenä tännekin vielä, että kauden huipennos todella lässähti ja kunnolla saapuessamme hallille ja kuullessamme pelattujen otteluiden tulokset. SC PirU oli voittanut ensimmäisen pelinsä ja RoPo oli voittanut molemmat.

Joukkue ei näin sitten valitettavasti syttynyt kuin rähinöintiin ja yleiseen kalabaliikkiin AWEa vastaan ja otti köniinsä luvuin 6-3. SC PirU päihitti kahdella ottelurangaistuksella muistetun joukkueen jäljempänä sitten vielä 8-2, joten eipä siinä paljon muuta jäänyt lapaseen kuin onnea PirUlle vitoseen ensi kaudeksi ja hyvää karsintaa RoPo II:lle.

Nyt kesälomaa divarista ja Spiralin kevätsarjaa kohti. Ja kesällä sitten Punakonetta voi tsempata puistofutisliigassa!