EDIT: Punakone voitti molemmat divariottelunsa ja varmisti lohkovoiton sekä nousun. Myös Spiral-Liigasta tuli menestystä. Tuloksena voitto ja kolmas sija.

——

Punakone pelaa sunnuntaina kauden tärkeimmät kamppailunsa. Ylöjärven liikuntakeskuksella huipentuu 3.divari, jossa Punakone voi saavuttaa vielä loppusijoituksekseen 1.-3.

Klo 11 Punakone kohtaa RSS Laakan, joka on myös mukana kärkimittelöissä ja johtaa tällä hetkellä sarjaa Punakoneen seuratessa toisena kahden pisteen päässä. Punakone voitti ensimmäisen kohtaamisen Forssassa joulukuun alussa 8-4. Nyt on kuitenkin kyseessä panokseltaan aivan eri luokan ottelu.

Ensimmäisestä ottelusta riippumatta panosta jäänee vielä Punakoneen päivän toiseen otteluun, jossa vastaan asettuu FoSu II. Forssalaisten saumat nousua ajatellen ovat ohkaiset, mutta kotonaan joukkue kaatoi Punakoneen joulukuussa näytöstyyliin lukemin 7-2. Nousutaistelussa on lisäksi mukana TFT Akaasta.

Jos Punakone voittaa molemmat ottelut, se nousee lohkovoittajana suoraan 2.divisioonaan. Pistemenetykset saattavat tarkoittaa 3.sijaa ja nousun kariutumista ilman jatko-ottelua, johon 2. sijoittunut pääsee.

Kävi divarissa miten tahansa, on Punakoneen miehistöllä ohjelmassa vielä klo 17 Kaukajärvellä taisto Spiral-Liigan pronssista. Vastaan asettuu Saints. Samaan aikaan Spiral-Liigan mestaruuden ratkaisevat tällä kaudella Rasia ja Käyneet Hedelmät, joka tiputti Punakoneen finaalista rangaistuslaukauksilla varsinaisen peliajan päätyttyä 2-2 -tasatulokseen.