Punakoneen 10-vuotisjuhlaturnaus saatiin 2.9.06 lauantaina pelattua, ja niinhän siinä sitten kävi, että 5 voittoa putkeen saalistanut Tampereen Punakone otti pojan kotiin ja puhdisti pöydän myös muiden palkintojen osalta. Lisätietoja, tuloksia ja kuvia tulossa turnaussivustolle.

Yleisesti ottaen turnaus oli hyvä, reilu ja kovatasoinen (3.-6.divarin joukkueita oli kutsuttuna) ja saamiemme palautteiden mukaan hyvin järjestetty ja palveli kuulemma hyvin tarkoitustaan kauteen valmistavana ja koviakin pelejä tarjonneena. Turnauksen suursuosikki Classic 3 (ainoana 3.divarin joukkueena) ehkä hivenen yllätti hiipumalla “vain” pronssipeliin, mutta esitteli hyvin menneinä hetkinään aivan huikeata pyöritystä pelaamissaan otteluissa. Punakone suoritti tasaisesti ja vähämaalisesti, puolustuksen kautta, ja finaalissa viimein hanat aukesivat kenties jo väsymyksestäkin lopulta voittoon lukemin 7-4.

Menossa oli mukana J.J.Huoneistoremontit, iso kiitos sinne suuntaan! Jälkipelitkin menivät mainiosti!

Sijoitukset (Sijat 5-10 alkulohkon pisteiden ja maalieron mukaan)

1 Punakone
2 Nops Äijät
3 SB Luja
4 Classic 3
5 SiPS
6 KooVee II
7 Sottiisi Fun Club (SFC)
8 SC Lätty
9 Idän Raivo (IRA)
10 FBT Patapallo

Voittaja sai palkinnoksi “Ison Pojan”, eli kelpo olutmaljan, sekä tunnin edestä neljä rataa hohtokeilausta tuosta Metron Kaatopaikalta. Finaalin arvokkain pelaaja palkittiin Valion lahjoittamalla arvokravatilla, ja se meni voittaneen joukkueen JP “Heavy metal” Kerviselle. Samoin Punakoneen sisäisen pistepörssin voitto hävisi samaan osoitteeseen (2+3). Turnauksen pistepörssin voitto meni NOPS Äijien Markus Lätille luvuin 12+2.

Tapahtumasta saattaa olla myös tulossa jonkinlainen pieni juttu Hervannan Sanomiin.

Punakone kiittää tukijoitaan turnauksessa ja valmistautuu tulevaan kauteen hyvillä mielin.

Stefu/Punakone #8

Ohessa vielä loputkin kiittäjät… 😉