Punakone kohtasi tähänastisen historiansa kovimman vastustuksen 24.9. kun vastaan harjoituspelissä asettui 1.divisioonaan valmistautuva KOO-VEE. 1.divari alkaa ensi viikonloppuna ja ottelun perusteella joukkueella on vielä tekemistä.
Vai onko Punakone sittenkin jo 1.divaritason porukka?

Nimittäin, kun 3x20min ja vimeisen erän 5 min extraa oli pelattu taululla komeilivat Punakoneen 4-3 -voittolukemat.

Suurin sankari yllätysvoitossa oli Ville Kinanen, joka toimitti pallon kolmasti KOO-VEE:n maaliin. Ottelun ja Punakoneen avausmaalista vastasi Antti Ruokonen. Sankareita oli tietysti koko joukkue täynnä ja valmentaja Toni Malisella oli takki näyttävästi auki ottelun jälkeen.

Punakone lähti pitämään hyvää vauhtia ottelun alusta saakka. Jalkeilla oli peräti neljä hyökkäysketjullista pelaajia, joista isolla osalla hienosti vedetty kesäharjoittelukausi peruskunnon takaajana. Vauhti ei hiipunut hetkeksikään ja paljon painotettu hyvä valmistautuminen ja keskittyminen otteluun näkyi suorituksissa.

Vaikka usein vauhtipelissä nähtäviä harhasyöttöjä ei täysin saatu hävitettyä, niin paljon tavallista vähemmän niitä Punakoneen toimesta annettiin. KOO-VEE pyöritti paikoin näyttävästi, mutta maalipaikoille sen oli vaikea päästä.

Ottelu oli monelle Punakone-pelaajalle tähänastisen salibandyuran merkittävin ja sellainen jota kelpaa jälkikäteen kelata saunaillasta toiseen.

Punakone kiittää KOO-VEE:ta ikimuistoisesta illasta ja toivottaa onnea 1.divariin!