Ensimmäistä kertaa Punakoneen historiassa seuran molemmat joukkueet ovat edenneet 8 parhaan pudotuspeleihin Spiral-Hallin järjestämässä Spiral Kevätsarjassa.

Kevätsarja on harrastejoukkueille ja 3.-6.divarin pelaajille tarkoitettu harrastesarja, joka pelataan sarjakauden päätteeksi maalis-kesäkuun aikana. Sarja järjestetään nyt 7. kertaa. Tänä vuonna 2007 mukaan ilmoittautui 33 joukkueetta, joista jäljellä on siis enää puolivälieriin selviytyneet 8 joukkuetta.

Punakoneen joukkueet pelaavat sarjaa nimillä “Puukuulat” ja “Isuzu Troopers”. Puukuulat on vieläkin tappioitta. Ainoa pistemenetys tuli tasapelillä 6-6 alkulohkossa “Säijän Syanidia” vastaan. Jatkosarjaan on myöskin merkitty tasapeli “SC Ylimielisiä” vastaan, mutta peliä ei koskaan pelattu, vaan joukkueet sopivat jo siinä vaiheessa merkityksettömän pelin peruuttamisesta yhteistuumin. Puukuulilla on pienimuotoinen ennakkosuosikin viitta pudotuspeleihin lähdettäessä, mutta toisaalta Punakoneen joukkue ei ole koskaan Kevätsarjaa voittanut. Ennalta pahimmat vastustajat, Syanidi ja Ylimieliset, ovat nekin molemmat Puukuulia pudotuspeleissä haastamassa.

Isuzu Troopers on Punakoneen “kakkosmiehistö” Kevätsarjassa ja se raivasikin tiensä pudotuspeleihin C-jatkosarjan voittamalla. Alkulohkossa peli oli vielä melkoista hakemista. Silloin 10 ottelusta saaliina oli vain 8 pistettä, 4 voittoa ja 6 tappiota. C-jatkolohkossa meno on kiihtynyt ja kuusi ottelua pelattiinkin tappioitta, vain Team Oiva pystyi 8-8 -tasapeliin viime hetken tasoituksellaan. Puolivälierissä vastaan asettuva NVS on joukkueelle alkulohkostakin tuttu. Silloin NVS voitti maalirikkaan pelin 8-5. NVS voitti alkulohkonsa ja sivoittui Puukuulien jälkeen toiseksi A-jatkolohkossa. Isuzulla ei ole ottelussa kuin voitettavaa ja joukkue lähteekin parantuneella pelillään haastamaan vastustajansa vapautuneesti, mutta tosissaan.

Puolivälierät pelataan lauantaina 16.6. seuraavasti:

Klo 12.00 Soittorasia IV vs Säijän Syanidi
Klo 13.00 Puukuulat vs Rainbow Jam Boys
Voittajat välierään Su 17.6 klo 16.00 kenttä 1

Klo 12.00 NVS vs Isuzu Troopers
Klo 13.00 SC Ylimieliset vs KaKKa
Voittajat välierään Su 17.6 klo 17.00 kenttä 1.

Välierien häviäjät pronssipeliin Ti 19.6 klo 18.00 kenttä 1.
Sunnuntain voittajat finaaliotteluun Ti 19.6. klo 19.00 kenttä 1.

Tervetuloa hallille seuraamaan ratkaisuhetkiä.