Toimitukselle on tullut palautetta kummallisista joukkuenimistä joukkueiden otteluohjelmissa. Kyseessä ovat perinteiset “salanimet”, joilla Punakoneen eri joukkueet ottavat osaa Spiral-Hallin järjestämään Kevätsarjaan. Pelaajat “Puukuulat”, “Isuzu Troopers” ja “PK Mafia” -nimiä kantavissa joukkueissa ovat pääosin samat kuin minkä joukkueen otteluohjelmissa joukkueet esiintyvät.

Alkusarjat huipentuvat tänä viikonloppuna ja kaikki Punakoneen joukkueet ovat raivaamassa tietään kovatasoisimpiin jatkolohkoihin.

Puukuulat puolustaa Kevätsarjan voittoa. Kovassa alkulohkossa joukkue on ottanut kärkisijan ja pääsee viimeisellä kierroksella sunnuntaina puolustamaan sitä kovaa haastajajoukkuetta, PeliWeikkoja, vastaan. Kauden mittaan pelatussa Spiral-Liigassa PeliWeikat oli kahteen otteeseen parempi. Löytyykö Puukuulilta revanssia? Joukkueen pistepörssin kärkeä pitää tuttu tutkapari Teemu Siimes – Jukka-Pekka Kervinen. Molemmilla koossa 13 pistettä.

Isuzu Troopers on tarvinnut useampaan otteluun apuja joukkueen ulkopuolelta, mutta esiintynyt tulosten valossa oikein mallikkaasti. Alkulohkon 8 ottelusta joukkue voitti 4, pelasi 2 tasan ja hävisi 2. Viikonlopun ottelut ratkaisevat joukkueen sijoituksen ja sitä myöten jatkolohkon. Tehojen valossa joukkueen kantavina voimina ovat kunnostautuneet 13 pisteellään Marko Mäkimarttunen ja Markus Mäkelä.

PK Mafia eli Punakoneen harrasterykmentti on kiehtova sekoitus kokemusta ja nousevaa voimaa. Alkulohkon 8 ottelusta joukkue voitti 6, pelasi kerran tasan ja hävisi kerran. Toinen sija lohkossa tietää kovia kamppailuja jatkossakin. Joukkueen pistekärkeä pitää hallussaan Juha Toivanen 16 pisteellä, mutta maininnan arvoinen on myös Jukka Salon toistaiseksi pelaamissaan 2 ottelussa keräämä 10 tehopisteen saalis. Mafiassa liittää potentiaalia ja yllätysvalmiutta pitkälle kevääseen!